kingdome come.



Uttråkad & Trött är min status idag.
Man blir faktiskt trött av att timme ut och timme in kolla på alla dessa webshoppar, tro mig.

Har kommit fram till att jag kommer göra av med
alla mina sparpengar under denna hösten?
det känns sådärbra...

Kommentarer
Postat av: julia

sv: jaså, du känner till spyken! jag försökte klura ut var någonstans du bor genom din blogg men hittade inga ledtrådar. antar att du bor i eller i närheten av Lund då iaf:) varför jag inte går estetisk bild? det är en fråga jag ställt mig själv väldigt många gånger. Men är man en sån som har jättelätt för naturämnena så tycker ju alla att man borde välja natur så det blev väll bara så. tyvärr blir det svårt att hinna med målande på den minimala fritid man har eftersom det finns en gel del annat som ska göras. men spyken är ju iaf väldigt rolig att gå på om man gillar bild, foto, musik osv. finns många roliga människor att prata med som gillar samma saker. Fast det kan vara ganska frustrerande att behöva dra runt med sin tunga miniräknare och en drös fysik, matte och kemiböcker när estetarna får traska omkring med sina penslar och ritblock och instrument:(

jag tycker att dina blyertsbilder är jättebra, själv har jag tappat det där med blyerts eftersom jagh alltid målar nuförtiden.

så, keep up the good work! och trevlig sommar:)

2008-08-23 @ 21:34:40
URL: http://metrobloggen.se/jagjulias
Postat av: julia

sv: då förstår jag. har en del kompisar utanför lund som fick göra samma sak. jodå, vi har börjat nu. gått två skoldagar men är redan JÄTTETRÖTT;)

2008-08-24 @ 11:01:47
URL: http://metrobloggen.se/jagjulias
Postat av: emelie

hejsan! du missar väl inte tävlingen som håller på i min blogg? du kan tävla om ett supersnyggt halsband från www.finasmycken.nu ! är du vinnaren kommer halsbandet skickas direkt till dig från butiken!



tack på förhand, kram emelie

2008-08-24 @ 20:13:25
URL: http://emelieberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0