Så mycket bättre!


Bilden är tagen den första januari. Första dagen vi träffades. Första dagen på månaden. Första dagen på året.

Yes, jag är hemma en lördagkväll. Jag var inte hemma en lördagdag. Jag tror många kan gissa var jag befann mig. Medan resten av väla smockas av folk är det lugnt på väla fotolabb. Inte världens bästa lördag-efter-löning om vi säger så. Vi får hoppas det går bättre imorgon. Ordentligt med sömn är behövligt, för fick jag inte inatt. Next stop - min säng.


Men det blir bättre om vi är tillsammans.
8månadervardetdåjaigår


En dag på VälaHändelserik dag på jobbet för att citera min kära chef. Jag orkar inte skriva ner i detalj, vill bara sova. Men först och främst hade vi en kändis i butiken idag, MÄKTIGT. Mycket koolare än när harald från skilda världar stannade och tittade på en kampanjevara i 3 sek. Så då förstår ni att detta var riktigt stort. Ingen mindre än Claes Elfsberg (?) tittade runder i säkert 10minuter. Säger namnet er ingenting, google it. Ni kommer inte bli besvikna, lovar lovar. Han såg helt overklig ut, man är så van vid att se honom som en stilla överkropp, den här människan rörde sig ju runt i butiken, jag blev nästan lite exalterad. Sedan till en mindre rolig händelse. Jag svarar i telefonen, en mansröst berättar om hur han lämnat in en mobil hos oss på lagning osv. Och jag svarar som vanligt etc. Sen får han fnatt och byter helt oprovocerat ton. Börjar skrika om hur han ska komma ut till väla och göra skandal, här slutade jag lyssna och höll mobilen med en armslängds avstånd. Gick bort till micke, och så kunde vi båda höra hur denna man skrek ut saker i telefonen. Sen la jag på. Då ringer det igen, jag säger till PO, du får mer än gärna ta det. Det var nu en kvinna från samma familj, min chef har halva samtalet inspelat, absurt. Tänker inte säga vad som sades, men kan nämna att alla svenskar är rasister, just so you know.
Sen blev PO av med sina nyklar... Bajs bajs.

note to myself: kaviar och äppeljuice går inte ihop.

free fallin'If you were a piece of wood I’d nail you to the floor.Min mage slår 100 kullerbyttor på en och samma gång. Jag vet inte varför, jag har varit vaken sedan klockan sju, helt utan anledning. Idag ska jag faktiskt göra någonting speciellt. Jag kommer inte säga vad. Detta inlägget är till anna, jag har nog inte någon läsare som är mer trogen och som skriker efter uppdateringar.

...If you were a sailboat I would sail you to the shore.RSS 2.0