my loveDen här snyggingen fyller år idag. Puss & Grattis till honom :)
the scientistNobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy                                                   
THE SCIENTIST
No one ever said it would be this hard

Oh take me back to the start

Oh tell me you love me
Come back and haunt me
Oh and I rush to the start


the scientist


Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are

I had to find you
Tell you I need you
Tell you I've set you apart

21 guns
Hoppas det regnar i skåneKvällen börjar hääer.Jag är sjuk, jag har feber och jag brinner för daj.  Jag har myror i benen och kvällen börjar här, oj oj flicka, jag tror jag är kär. Faktum är att till skilland från bob hund vet jag att jag är kär. Har du aldrig varit det, så hitta någon och bli det (naivt skrivit, jag vet). Det finns ingen härligare känsla. Jag är nog inte så bra på att sätta ord på känslan, det lämnar jag åt alla smöriga sing and songwriters.  Men jag har nog aldrig varit mer kär än vad jag är nu, det är helt sjukt! Fjärilar i magen är faktiskt ett bra uttryck, må vara klyschigt men tro det eller ej, det är så det känns. Som att något flyger runt i magen. Och jag bara ler av tanken på att få träffa honom om några dagar. Du är min favorit & jag brinner för daj.

Back in town.Då var man här igen. Årsta. Gamla fina årsta, haha..eh. Resan hit har gått smärtfritt. Kan sammanfatta den lite snabbt: Vi körde från knutstorp, körde lite fel här och var, till slut hamnade vi i Vankiva (tror jag). Där vid en mac stod en ensam man, ted, honom plockade vi upp för att sedan hämta upp Nina. Vi har fördrivit tiden med att spela backpacker och lyssna på musik i princip, ted slutade som lycklig vinnare! Ni kanske tycker det är helt random att plocka upp någon sådär? Det ska komma ett men här, MEN det var faktiskt trevligt. Mer behöver jag inte skriva. Något som är sjukt störigt är att klantiga jag (förvånar aldrig mig själv på denna front), lyckades glömma min mobil i bilen. Och sedan vet jag inte var mitt (sveriges bästa) immunförsvar tagit vägen. Och var det någon som förstod föregående inlägg? Du kan då maila till: nina@lunarstrom.se.

Egil berättade om hur han börjat på gymnasiet. Och att de haft lite lära-känna-varandra-dag idag, med lekar och dylikt. Så skulle de då berätta om sitt bästa sommarminne. Ska nämna att detta är en av de bättre musiklinjerna i sthlm. En kille tänker efter och svarar att hans bästa sommarminne måste vara när han såg lady gaga på gröna lund. Ni som inte förstår varför man vill fnissa åt detta kan gå och dö. GODNATT

Ta två - för dom är så små!- Gött mos på max
-Nä, det är ju inte mos, vi har ju ätit hamburgare
-Ska vi...
- köra vidare?
- Varför står jag med litet k?
- Jag måste spotta
- Amelie är så äcklig när hon spottar, mjölkspottar.
- Minus 30 kg på hamburgare, FAN VAD DOM LURAS.
- oj, vi glömde skriva att han sprang nio mil om dagen också.

så låter det....
Tjarå, trevlig kis - skön lirare.

aligatorJaja, då var det snart dags att lämna skåneland igen. Dubbelt så långt bort denna gång, stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu..blablaablaablaaa...öarnas stad det är du det! GAAAH, vaknade upp med halsont och huvudvärk, tydligen något virus, man skulle ella ha ett riktigt bra antivirusprogram för kroppen... Men jag såg det komma, det dunkade konstigt i öronen på jobbet igår och ögonen, dom kändes varma?. Haha kommer ni ihåg den låten, kom och tänka på den nu, "du gamla du fria, du soliga syd, du .........skåne". Sjunger de inte "tar bussen in till lund" också. Fin låt det där (nej tack). OJ OJ OJ vad jag är duktig på att blogga. Smell you later.
torsdag den tjugondeJag tror,
jag tror att den som bestämmer vädret (Mikael Persbrandt) hatar mig. Hur snällt att ha sol och blå himmel när jag är instängd 10 timmar på väla!? Puckat. Och bilden ger er en inblick i hur mycket det har varit att göra idag. Though ni kan inte klaga på min mobils kamera, mi lajk. Inga konstiga, roliga, dumma eller korkade kunder idag heller.

En började hejvilt snacka italienska med mig, för jag ser ju så sydeuropeisk ut? Jag hade tur, för jag förstod allt han sa, men svarade bara "eh jaaa, un momento..." sådär lite halvengegerat. Förutom folk som kommer in och vill snacka nikon och d90 är nog min favoritkund de som är riktigt skumma, som får en att börja undra. Vi har en kund, ska inte avslöja förmkt. Men den här mannen kommer in regelbundet och framkallar några få foton på honom och en kändis (maha, säger inte vilken). Alltså bilder på honom och kändisen vid olika tillfällen, snacka om att ha en fetisch? Men okej låt oss tänka, han har nog upp emot 50 bilder, var har han dessa? sitter de uppspikade runt badrumsspegeln, eller kanske inlåsta i ett kassaskåp... Bestäm själv. Jag tror han har dom under kudden och hoppas på att tandfen någon gång ska få hjärnsläpp och ge honom mr.whatshisname istället för ett guldmynt.

Godnatt, imorgon kommer bli en lång dag.

vavava whåå.Det är här det börjar.

RSS 2.0